Overdose heroin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei!
Hvor mye heroin må ei jente på 24 år ta for at hun skal dø av det? Og hvordan dør man av en sånn overdose?
Takk!

, 24 år fra Telemark


RUStelefonen svarer:

Vi kan ikke fortelle deg hvor mye heroin du kan ta for å dø av det, det er ikke i vårt mandat. Det som oftest skjer ved heroinoverdoser er at pustesenteret i hjernen lammes. Ikke bare kan man dø av det, men man kan også overleve og få en hjerneskade. Hvis det er slik at du tenker på å ta en overdose, anbefaler vi deg at du tar kontakt med legevakt eller noen andre som du stoler på. Du kan også ringe Mental Helse eller Kirkens SOS. De har døgnåpne telefontjenester for mennesker som trenger noen å prate med.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.