Hei,

Jeg drikker hver dag ca 250- 350 ml av brennevin de siste 5 årene.
I tillegg kombinerer jeg det med Quetiapin for å få sove. Jeg er kjempe utslitt av dette. Jeg har problemer med fordøyelsessystemet og plager av paniske attaker. Mottar Cepralex. Bor i Fetsund. Hvem kan jeg henvende meg til bortsett fra fastlegen(har dessverre dårlig kontakt med fastlegen) ? Kan Behandlingstunet, Fetsund hjelpe meg? Hvor mye koster behandlingen? Er det mulig å oppholde seg i klinikken kun på netter etter jobb og i helger? Jeg har ganske ansvarsfull arbeid og jeg foretrekker å ikke sykemelde meg. Takk, Aisha.

Kvinne, 30 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Viser til chat med en av våre veiledere.

For spørsmål omkring Behandlingstunet Fetsund, anbefaler vi at du kontakter disse direkte. Se for øvrig også vår guide til hvordan hjelpeapparatet fungerer.