Hvor kan jeg få hjelp? Hvor og hvordan starter jeg?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei,

Jeg drikker hver dag ca 250- 350 ml av brennevin de siste 5 årene.
I tillegg kombinerer jeg det med Quetiapin for å få sove. Jeg er kjempe utslitt av dette. Jeg har problemer med fordøyelsessystemet og plager av paniske attaker. Mottar Cepralex. Bor i Fetsund. Hvem kan jeg henvende meg til bortsett fra fastlegen(har dessverre dårlig kontakt med fastlegen) ? Kan Behandlingstunet, Fetsund hjelpe meg? Hvor mye koster behandlingen? Er det mulig å oppholde seg i klinikken kun på netter etter jobb og i helger? Jeg har ganske ansvarsfull arbeid og jeg foretrekker å ikke sykemelde meg. Takk, Aisha.

Kvinne, 30 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Viser til chat med en av våre veiledere.

For spørsmål omkring Behandlingstunet Fetsund, anbefaler vi at du kontakter disse direkte. Se for øvrig også vår guide til hvordan hjelpeapparatet fungerer.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.