Rene løgner eller mangel på kunnskap

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Etter å ha surfet litt på deres sider og lest litt spørsmål og svar har jeg ingen tillit til dere som informasjonskilde. Som eksempel vil jeg trekke frem et spørsmål om 25 milligram Quetapin Sandoz kan være farlig for en som ikke har fått foreskrevet dette. Her svarer dere konsekvent ja. Men det regelrett vås. Om dere virkelig mener dette er farlig, så burde dere konkretisere hvorfor det kan være farlig. Men selvsagt har dere ingen forklaring på det da svaret skulle vært nei, det er ikke farlig.

Mann, 38 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

Du lenker ikke til spørsmålet, og derfor blir det ikke så lett å vite hva det står i svaret.

Dette kommer nok an på hva men definerer som farlig og hva omstendighetene er. Hvis spørsmålet var «er det, for en øvrig frisk person som ikke har tatt noe annet stoff/drukket, farlig å spise én 25-mg tablett med Seroquel/kvetiapin?» og vi har svart «ja, det er farlig» uten å utdype noe mer, så er vi enige med deg at det blir feil, ja.

Kan du sende lenken?

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.