Hei.

Jeg fant ikke noe annen mailadresse å sende denne til, så jeg velger bare denne. Håper det er ok?
Jeg er en 44 år gammel jente som er psykiatrisk sykepleier. Jeg hadde panikkangst i ti år, for ti år siden, og er helt frisk nå. Jeg har mye å bidra med i (behandling), veiledning og rådgivning i angstlidelser. rus, og andre psykiske utfordringer/lidelser med både ungdom, voksne og pårørende. Jeg har arbeidet innenfor rusfeltet i 12 år.
Jeg arbeider for tiden i ett ungdomsteam i NAV og har jobbet med rus og psykisk helse i 12 år. (Jeg jobber nå i 80%) Jeg jobber også som nett-veileder i Kammeratstotte.no .
Dette er ett samarbeid med Mental Helse og NVIO som er ett nettbasert tilbud for veteraner (samt pårørende) som har vært i utenlandstjeneste.

Jeg leter etter en veiledningsjobb (Spørretjeneste) hvor jeg kan arbeide nettbasert. Har dere noe ledige stillinger så legger jeg gjerne inn en søknad og sender CV.

Jeg bor på sørlandet.

Håper å høre fra dere.

, 44 år fra Vest-Agder


RUStelefonen svarer:

Takk for din interesse. Du har helt klart mye forskjellig erfaring og kompetanse som kunne passet her hos oss. Kravet for å bli ansatt her er treårig høyere utdanning og erfaring med jobb på rusfeltet. Stillinger lyses ut på Oslo kommunes hjemmesider.