Sprøyt om «kronisk rus»

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Lurer bare på når dere har tenkt til å fjerne dette pseudovitenskaplige sprøytet om «kronisk rus» helt fra hjemmesidene deres. Det ødelegger troverdigheten deres helt fullstendig.

Mann, 36 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi er i skrivende stund i ferd med å publiserte nytt og/eller revidert innhold til våre hjemmesider. Dette gjelder ikke kun for sidene om cannabis, men for store deler av våre hjemmsider som et hele. Dette har derfor vært et tidkrevende arbeide, og vi ber om forståelse for at denne oppdateringen ikke har blitt iverksatt før nå.

For øvrig ble avsnittet om kronisk ruspåvirkning kraftig forkortet tidligere i år, etter berettigede innspill fra publikum. De resterende linjene om dette temaet vil være helt fraværende når det nye materialet lanseres.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.