Jeg injiserte amfetamin i armen for 9-10 timer siden. Er ganske hardt (arrvev?) etter mye stikk tidligere (år) så det er ubehagelig/vanskelig å sette der. Fikk endel prikkinger fort etterpå, verst i armen jeg satt i. Gikk seg til litt etter hvert. Nå er den samme armen nummen, øm i overarm og iskald spesielt uti hånda/fingrene. Siden dette «bare» er en sprekk er jeg nok ekstra var på slikt. Jeg står fast på 75 mg acetylsalisylsyre som forebygging av slag som både mor og bror har hatt, selv om det strengt tatt ikke skal være nødvendig. Må opplyse om at den «normale frysingen» når stoffet går/har gått ut også er her, men hånden og fingrene er iskalde. Lurer på hva dere mener om dette? Jeg tenker jo at hvis det ikke gir seg utover dagen er det lurt å ringe lege, men vet liksom ikke om jeg skal vente å se eller om det er noe jeg bør være rask til? På forhånd takk.

Kvinne, 42 år fra Sør-Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helsepersonell, så dette blir litt vanskelig for oss å vurdere. Det beste er å ringe lege eller legevakt, så kan du få sjekket hånden din så fort som mulig.