Hei! For noen dager siden tok jeg ganske mye MDMA. Først fikk jeg panikk, men så hadde jeg det fantastisk resten av kvelden. Nå, dagene etter, har jeg hatt så ekte drømmer at det tar meg 10-20 minutter fra jeg våkner til jeg finner ut at det bare var drømmer. Er utrolig ekkelt! Opplever også at hjertet «stopper» innimellom, litt vanskelig å forklare det. Også kommer det blod når jeg går nummer to. Lurer rett og slett på om dette er normalt, for jeg har ikke funnet noe lignende på Google.

Kvinne, 19 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

At det er blod i din avføring, er ikke en vanlig bivirkning av enkeltinntak av MDMA. En bør alltid dra til legen om man opplever å ha blod i avføringen. Ut over det kan vi si at det er veldig vanlig å oppleve nedturer av MDMA, ofte i form av hjertebank, vondt i magen, uro og angst. Dette kan sitte i i flere dager etter inntak.