Hei!
Jeg er en dame på X år, å har brukt både dolcontin, ,vival,rohypnol+sarotex 3ganger daglig i 11år pga kroniske smerter.
Har klart å slutte med rohypnol.
Det jeg lurer på er hvor ille blir absidensene hvis jeg brå slutter med dolcontin? Har veldig lyst til å bare kutte ut dolcontinen med en gang. Vet det sikkert kommer til å gjøre meg syk, men kan vivalen hjelpe på absidensene? Å hvor lenge er det ille, før det begynner å bli bedre? Vet ikke hvor ille absidenser kan bli, men føler at det er det jeg MÅ gjøre for å bli kvitt dem.
Håper på raskt svar, da dette er viktig for meg,
Vil helst få privat svar, ikke bli stående her så alle kan lese.
Mvh
En som hungrer etter et bedre liv.

,  år fra Akershus (spørsmålenteksten er kortet ned og anonymisert for å fremstå som mindre personlig og gjenkjennelig)


RUStelefonen svarer:

Vi har dessverre ikke mulighet til å ha mailkontakt med publikum privat, så dersom du ønsker svar på spørsmålene dine uten at dette blir publisert på vår hjemmeside anbefaler vi deg å kontakte oss på telefon (hver dag 11-19) eller på chat (hverdager 11-17). Hvis du likevel syns det er greit om svaret ditt publiseres på våre nettsider er du velkommen til å sende inn spørsmålet ditt på nytt.