Hasj og urinprøver

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg røyke vær dag ca i 3-4 måneder før jul ( det er nå juni. Siden da har jeg røykt ca 4 ganger med langt mellomrom. Jeg skal no på test igjen og forrige gang jeg røykte var for 11 dager siden. Skal ta prøven imorgen. Jeg skal aldri røyke mer, men er det ute av systemet mitt enda?

Mann, 15 år fra


RUStelefonen svarer:

At du røyket hver dag før jul, vil ikke ha noe å si for de urinprøvene du tar nå. De fire gangene du har røyket med langt mellomrom, vil ha en sporingstid på opp til en uke etter hver gang. Når du tar urinprøve i morgen, vil det ha gått 12 dager siden siste inntak. Du vil da etter all sannsynlighet teste negativt for cannabis i morgen (altså at det er «ute av systemet» ditt).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.