Okei, jeg kalte søstra mi for en ku fordi hun er litt stor :// Men jeg mente det ikke slik, jeg ba henne om å vennligst ikke sitte på sengen fordi jeg nettopp hadde redd den opp. Men allikevel satt hun seg, når det var 2 meter plass ved meg da hun skulle se noe på pcn. og da kom jeg ut med det jeg kanskje ikke burde. Så sladra hun til mamma og da klikket det, og vi skal reise inatt og hun bare «si at det er en dødsulykke og derfor vi ikke kunne komme». Og pakka alle tingene til barnet og henne og gikk hjem. Hva skal jeg gjøre?

Mann, 17 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Vi håper det ordner seg mellom deg og søstera di. Det går jo ofte litt opp og ned i forholdet mellom søsken, men de er gode å ha når det kniper. Ellers håper vi også det ordnet seg med reisen og at du har det ok.

Har du spørsmål om rus, er det bare å kontakte oss igjen. Har du behov for å snakke med noen om forholdet til søstera di, anbefaler vi deg Kors på halsen.