Urinprøver, amfetamin og cannabis

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, Jeg har røyket i 3 år nå, men siden høst i fjord har jeg gjort det 3-4 ganger I uka, men i år siden februar har jeg begynt å sniffe amfetamin, har gjort det 13 ganger ca siden da sist var i går, samtidig som jeg har røyket, men inntaket mitt med amfetamin har vært større enn hasj. Og uheldigvis har foreldrene mine merket det og ber meg nå ta urinprøve hver uke. Påvirker amfetaminen hvor fort det jeg har røyket skal ut fra urinen? Hvordan kan jeg bli ren? Kan jeg ta urinen fra lillebroren min og levere den inn? Hvor lenge holder urinen seg? Ønsker fortest mulig svar

16 år fra Vest-Agder


RUStelefonen svarer:

Å besvare spørsmålene dine blir en form for brukerveiledning som Rustelefonen ikke kan gi. Amfetamin er et avhengighetsskapende rusmiddel som kan gi deg store utfordringer og problemer på sikt. Skulle du ha behov for å snakke om situasjonen din er du velkommen til å ta kontakt  med oss anonymt på telefon 08588 (alle dager 11-19 , langåpent 10-19 tirsdag og onsdag) eller på chat ( hverdager 11-17, langåpent tirsdag og onsdag 10-17).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.