Metadon

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei Jeg lurte på om det finnes et nummer man kan ringe for oss som er i LAR m/-Metadonbehandling? Og finnes det klinikker hvor man kan trappes ned og få sluttet helt med metadon? Hilsen ei som har sliti i mange år i Lar og bivirkningene blir bare verre og verre..:(

Kvinne, 39 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Ønsker du å komme i kontakt med andre som er i LAR -behandling anbefaler vi deg å ta kontakt med LAR- Nett Norge(LNN). Det er en brukerorganisasjon som har som mål å bevisstgjøre LAR-brukerne deres mulighter og rettighter. Tyrilistiftelsen har tilbud når det gjelder nedtrapping på metadon. Flere av deres pasietter har avsluttet substitusjonsbehandling eller redusert medisindosen betraktelig. I denne rapporten kan du lese mer om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.