hei, jeg lurte på hvor farlig det egentlig er å drikke ca. 175cl antibakterielle flytende skjerm rens stoffer? har søkt litt på Google, men finner ingen tydelige svar. noe som sikkert er tydelig på bare spørsmålet er at noen (altså meg) har mest sannsynlig litt lyst til å være 100% sikker på om det er veldig dødelig, eller faktisk bare veldig skadelig når det da mest sannsynlig inneholder etanol som er ekstremt farlig.

er 18 år og har gjort et type forsøk før som er ufarlig i mange timer, men som blir mer og mer dødelig etterhvert, så tviler ikke på jeg kommer til å finne flere lignende forsøk. (skriver ikke hvordan, siden det ville både hvert å gå imot reglene på siden her og jeg vil ikke at andre skal «lære» noe sånt av meg!)

Mann, 18 år fra Telemark


RUStelefonen svarer:

Vi er usikre på hva antibakterielle flytende skjerm rens stoffer er. Men Giftinformasjonen har god kunnskap om overdosering og forgiftning. Kontakt de gratis på 22591300.