Skal slutte med sobril,Rivotril og Provigil p.g.a.urinprøvetaking vedr. utprøving ADHD medisiner.
Disse urinprøvene skal være rene og taes ukentlig i 3 mnd.
Jeg føler jeg ikke makter dette p.g.a. abstinensene.
Finnes det ikke noen form for natur medisin eller kosttilskudd som kan dempe plagene,en
placebo.Jeg har 0 motivasjon for å starte med kutt i beroligende piller og i hvertfall ikke Provigil.Jeg må klare hverdagen og dette virker helt håpløst.Har dere råd for «noe » som kan dempe abstinensene i begynnelsen,noe som virkelig hjelper så jeg kan fungere normalt.
Hilsen fortvilet.

Kvinne, 38 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Vi anbefaler deg å snakke med legen din om dette slik at du kan få hjelp til en nedtrappingsplan. Trapper du ned vil dette minske abstinensplagene. Du kan også spørre fastlegen om alternative medikamenter som kan lette litt på abstinensplagene dine. Vi kjenner dessverre ikke til noen naturmedisiner som er dokumentert effektivt mot abstinenser. Vi ønsker deg lykke til!