Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Urin prøve positiv kodein

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg tar urinprøver 3 ganger i uken for bv .no er de kommet noen 3 positive prøver på kodein og bare de.jeg har ikke tatt noen stoffer ikke smertestillende som paralginforte eller pinexforte.jeg går på metadon og Ritalin og ville selvsagt ikke hatt noe effekt av å ta de for å oppnå rus..jeg spiser loff med valmuefrø og er sikker på de er de som har gitt utslag,men de blir sagt at de ville slå ut på morfin også da.jeg skal i bv sak på mandag,og de haster for meg og få en proff uttale på at de er mulig.de er ingen som tror at jeg ville tatt paralgin eller pinexforte uten å gi beskjed så jeg blir egentlig trodd av legen min og lar men hadde følt meg enda mere trygg med noen som kan bekrefte at ikke de nødvendig ville slå ut på morfin også.jeg er 100% sikker på at jeg ikke kan med en feil heller tatt noe som skille vere utslagsgivende .mvh ida

Kvinne, 33 år fra


RUStelefonen svarer:

Ifølge Fürst sine hjemmesider kan valmuefrø gi utslag på både morfin og kodein, i 1-2 dager etter at dette har vært spist. Hvorvidt det er mulig at valmuefrø kan gi utslag på kun kodein og ikke morfin, tør vi ikke svare på. Vi anbefaler at du tar kontakt med Fürst direkte for å bekrefte/avkrefte dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.