Heroin rektalt

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei..Jeg veit at det finnes masse forskjellig dritt som heroin blir blandet medx nå om dagen,men om ei veit at det er rimelig bra kvalitet på heroinen ,og den ikke er særlig blandet ut,kan man da ta det rektalt istedenfor å injisere..??…Og hvordan vil det isåfall virke i forhold til å injisere..??

Mann, 39 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi antar du er kjent med tilberedningsprosedyrer. Heroin rektalt vil gi en langsommere innsettende virkning enn intravenøst. Rektalt er det derimot mindre risiko for infeksjoner, blodforgiftning o.l i tillegg til at vedkommende bruker ikke ødelegger sine årer. For mer informasjon, kontakt Sprøyterommet.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.