Alkohol og sex på nyttårsaften

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg går i samme klasse som bestevenninna mi, og hun var hjemme hos meg og feiret nyttårsaften. Det var bare faren min som var hjemme, og han var veldig liberal på alkoholen. Vi fikk det vi spurte om, og mer. Øl, drinker og rusbrus. Det endte selvsagt med at vi ble kjempefulle, og han flørtet med henne hele tiden. Etter at vi hadde sett på rakettene ved midnatt gikk vi inn igjen, og da sovnet jeg på sofaen. Jeg våknet av smaskelyder. Først lyden av vanlig kyssing, og så det som bare kunne være kjønn som ble kysset. Når jeg satte meg opp, lå han med hodet mellom bena hennes. De var på sofaen på den andre siden av bordet, og like etter ble en hvit truse kastet og landet på tuten til en av flaskene. Det var lett å skjønne hva som kom til å skje. Han fikk henne til å trekke opp skjørtet og ligge med bena i været, og han la seg over henne med buksa ned og la føttene hennes på skuldrene. Hun sa au hele tiden mens han forsøkte å komme seg inn i jentetissen, og tilslutt var han inne. Hun lå bare stille med lukkede øyne, mens han så henne i ansiktet og pulte henne langsomt frem og tilbake. De hadde samleie på den måten en god stund, til det plutselig gikk for ham. Han trakk kuken sin ut, og så satte de seg opp, han fortsatt med kuken hengende utenfor smekken. Jeg kunne ikke tro at han hadde tatt jomfrudommen til bestevenninna mi. De hadde heller ikke lagt merke til/tenkt på meg mens de holdt på. Hun var flau som bare det, mens han på en måte fortsatte festen, og skjenket oss drinker for å feire det som var skjedd. Han sa at det hadde vært kjempegodt og at hun var trang og deilig. Etterhvert begynte han å dra seg i kuken og ville ha mer, og fikk henne til å skreve i sofaen så han kunne legge seg oppå. På sett og vis var det spennende å se på at de holdt på, men jeg ble tilslutt lei og gikk på rommet mitt. Der satt jeg og hørte musikk en time, men da jeg kom ut igjen holdt de fortsatt på. Dvs han lå oppå henne og humpet opp og ned. Først i tre-tiden på natta var de ferdige. Stua luktet som sex, sa han satte opp vinduene for lufting. Siden han ikke hadde brukt kondom, sa han at hun måtte skaffe angrepille. Hun fikk på seg strømpebukse og truse, og jeg fikk i oppdrag å følge henne hjem. Vi snakket mens vi gikk, og da sa hun at hun aldri hadde tenkt at dette skulle skje. Dvs, hun hadde vært klar til å ha sex med noen, men hun hadde aldri tenkt at det skulle skje på den måten. Det at en voksen mann la an på henne, og at han var selvsikker og hadde autoritet, gjorde at hun på en måte bare ga etter. På veien måtte hun sette seg ned for å tisse, og da hang det sæd ut av henne. Tilslutt kom vi frem til huset hennes, og jeg ga henne en klem og sa farvel.

Det er mange problemstillinger jeg har rundt dette. Foreldrene mine er gift, så teknisk sett var han utro med moren min. Hun var ikke hjemme den kvelden. Han har sagt at jeg må holde dette hemmelig. Samtidig sier han at det var kjempegodt å få seg tenåringsfitte, at han er stolt over at han fikk ta ei som er jomfru, slik at kommende kjærester må forholde seg til at han var der først. Han har også spurt om jeg har flere venninner han kan ligge med. Jeg lurer på disse spørsmålene.

1. Hun er 16, så hun kunne teknisk sett ha sex. Men hvor lovlig er dette når hun var full, selv om hun sa ja? Det er også mulig at han skjenket oss/henne med dette i planene hele kvelden. Dvs han gikk inn for å få henne full så hun gikk med på sex.

2. Bør jeg si noe eller hinte noe til moren min? Jeg vil ikke bli årsak til skillsmisse, men nå så hjelper jeg jo han å være utro.

3. Hvordan håndterer jeg sjalusien min? Venninnen min er jo kjempepen, og jeg blir gal over at han har tatt henne. Da jeg var på rommet mitt mens de holdt på, måtte jeg til og med onanere ved tanken på at hun hadde sex. Hun ser like uskyldig ut fortsatt, men jeg vet jo hva som har skjedd. Hun sier at hun helst vil glemme dette og legge det bak seg, at det bare var noe som skjedde i fylla. Bør jeg isåfall prøve å glemme det?

Gutt, 16 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

 

Dette er ikke et spørsmål om rus, men om juss, sex og følelser. Du kan stille spørsmålet på ung.no eller klara-klok.no.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.