Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Har jeg blitt dopet?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg lurer på om jeg kan ha blitt dopet. Jeg var på en fest på nyttårsaften, og i begynnelsen gikk alt greit, men så ble alt svart. Husker bare bruddstykker, da en gammel venn hadde sex med meg, men jeg gjorde ingen motstand da så vidt jeg husker. En venninne av meg på festen sa at jeg en periode var helt vekke og fjern og umulig å kommunisere med. Etter noen timer var jeg meg selv igjen. Kan dette ha vært dop?

Kvinne, 17 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Du forteller om noe som skjedde for ni måneder siden. Du sier ingen ting om hva du drakk, eller hva andre folk der ruset seg på. Ut fra det du sier er det derfor helt umulig for oss å svare på dette spørmålet.

Vi anbefaler deg i fremtiden å være forsiktig i din omgang med rusmidler.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.