Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Tror jeg ble dopet på fest

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg var på en fest for et par uker siden. Jeg drakk en hel flaske vin + begynte på vin nummer to. Om jeg ikke husker feil, så tok jeg to glass av denne. Dette har jeg drukket før, og jeg har også drukket betydelig mer tidligere (slik som 40%). Jeg merket jo tydelig at jeg var beruset. Men på et punkt så endret jeg meg. Dagen derpå så våknet jeg opp og prøvde å huske episoder fra kvelden. Jeg husket at jeg satt i bilen til foreldrene mine, for de hadde hentet meg. Jeg husker også at jeg pratet veeeeldig mye og at jeg var frustrert over noe. Jeg pratet med noen av de jeg var på fest med og de kunne fortelle at jeg plutslig gikk inn i en «boble» hvor jeg trodde at jeg var på jobb. Dvs at jeg prøvde å utføre oppgaver som jeg gjør på jobben. Og jeg var fast bestemt på at jeg var på jobb og ikke på festen. Dette fortalte mine foreldre også at jeg hadde fortsatt med når jeg kom hjem. Jeg har derfor lurt litt på om jeg kanskje kan ha fått noe i glasset. Jeg ringte til legevakten for å høre om det var mulig å ta en test, men da fikk jeg beskjed om at jeg i såfall måtte gå til politiet og anmelde det for så å kanskje få tatt en prøve.

Dette kunne jo ikke jeg gjøre, da jeg ikke var 100% sikker. Men jeg fikk beskjed om å kontakte legevakten igjen dersom jeg følte meg nedstemt denne dagen/neste dag. Det gjorde jeg, men samtidig så har jeg hatt en del å tenke på og har følt meg litt stresset. Så jeg antok at det gjerne var derfor. Hva tror dere? Jeg vet at noen på festen har prøvd litt diverse stoffer, og nylig har fått tak i fleinsopp. Jeg har lest litt om det, og det kunne vel gjerne stemt litt. Men jeg er ikke noe kjent med rus, så jeg vet jo ikke sikkert. De par neste dagene følte jeg meg ikke helt god og var litt skjelven. Men det er mulig at det var generelt pga den ekle opplevelsen. Jeg må nesten legge til at jeg aldri har vært slik på «fylla» før, selv om jeg har drukket betydelig mer.
Kvinne, 20 år fra Hordaland

Det er vanskelig for oss å vite om du har blitt neddopet. Du drakk jo masse alkohol, og selv om du har drukket mer enn du gjorde da før, er hvor mye man tåler ofte forskjellig og uforutsigbart. Det er synd du ikke fikk lov til å ta en urinprøve, for det hadde kunne oppklare saken. Når det er sagt, hadde du nok merket om noen hadde puttet fleinsopp i vinen din, da det ville ha syntes.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.