Hei.jeg røyket to trekk av en joint for 5 uker siden å tok blodprøve nå for å begynne men den var positiv.ble paff for det har stått så mye om at i blod så går det så fort ut.har heldigvis en kul lege som sa vi venter 2 uker til før vi begynner.men vet ikke om dere har noen formening om jeg da vil være » ren»? For da har det gått 7 siden de to trekkene.så det som har vært sagt at det går ut av blodet etter 2 uker stemmer ikke.
Kvinne, 40 år fra Finnmark


THC kan vanligvis ikke spores i blodet i mer enn 24 timer. Om man er vanerøyker, kan det spores lengre, og røyker man hver dag er det sjanser for at man har THC i blodet til enhver tid. At du skal ha THC i blodet fem uker etter du tok to trekk av en joint, er ganske usannsynlig. Vi har ikke noen forklaring på hva som har gjort at du har fått positive blodprøver så lenge etter.