Redd

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg ser at det står anonym og jeg vil heller ikke gjøre dette vanskelig for dere men jeg er livredd for at jeg dør i natt, jeg er også liivreddd for bli overvåket på nett slik at noen vet hva jeg har gjort.. men når man kjøper det som heter dop på gata (hmm jeg vet ikke en gang hva det inneholder? og skriver jeg veldig tydelig som jeg tror og ser? ikke knus selvtillit men vær 100% ærlig uansett) så sier man foreksempel – jeg skal ha en kvart 1/4 del(en fjerde de),, jeg skal ha to kvart,, (jeg har aldri måttet skrive ned dette, som jeg sa jeg er redd) eller man kan si – jeg skal ha en halv eller hel.. nå kommer jeg trenger svar så fort som overhode mulig,jeg tok dop i helga mandag og i går å i dag. I dag kl syv så tok jeg to kvart dop i nesa og igjen kl ti tok jeg en halv i nesa, jeg klarer å gå men øynene mine er synlig.jeg bor på et sted med tilsyn og vi alle deler nettverk men ikke pc, men som jeg sa så vil jeg at dette er anonym og da håper jeg at dette ikke blir overvåket eller kopiert til pcn til de som jobber her. Jeg sto opp kl fire på ettermiddagen i dag fordi jeg sovnet kl fem morningen i dag. kan dere også svare på de andre spørsmålene og at dere kan skrive ned hva dere vet om hva dop inneholder. Grunnen til at jeg ikke spørr om ingredienser til de jeg har kjøpt av er at da vet dem at jeg er uerfaren og da kan de lure meg med prisen,. Det er dumt når man får penger fra nav og betaler skatten. Nå kommer det største spørsmålet/eh spørsmålene,jeg er lei av å skrive og lese. De som har dødd av dopet,overdose, hvor mye tok de? Bør man unngå unngå å lukke øynene for å sove litt med klokke alarm på 2-1timer. Ikke vær redd får å være ærlig til meg, jeg trenger å vite sannheten sånn at jeg har noe å forholde meg til mens jeg nede er i denne MIDLERTIDIGE suppa, jeg lover at det er midlertidig og at min psykolog får vite dette når jeg er klar til å fortelle det-samme med nærmest familie. Og hva er tegnene hvis jeg skulle dø nå, slik at jeg kan kaste opp,drikke vann,spise og være i bevegelse oppreist til jeg blir kvalm og må kaste opp.uff jeg håper at jeg er i livet og får lese det dere svarer før det er forseint. NATTA MVH HEI OPPS lol
Mann, 24 år fra Vestfold


Det er vanskelig å svare eksakt på hvor mye de som dør av overdose har tatt. Dette fordi toleransen er veldig individuell, så hvor mye en person tåler kan være helt forskjellig fra hva en annen person tåler. Mange som dør av overdose har også tatt flere rusmidler samtidig. Hvis du er redd for å dø, anbefaler vi deg å ringe AMK 113, eller legevakten. Du kan eventuelt ringe Giftinformasjonen på 22591300. 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.