Hei Faren min var Rus – Avhengig, noe som i stor grad har påvirket livet mitt, både på godt og vondt. Jeg har ikke begynt å ruse meg selv, men på grunn av den destruktive oppveksten min, på grunn av rusen, sliter jeg mye med det i dag. Faren min tok livet sitt for noen måneder siden, men rus, og hjelp for pårørende er noe jeg setter høyt. Jeg har vært med en bekjent av meg på flere NA møter, og hatt veldig godt av det, og lært mye. Jeg fikk høre at det finnes Nar-anon grupper, rundt i landet, som praktiserer samme program som NA gjør, altså 12 – trinnsmodellen. Når jeg er med som medavhengig, og ikke rusavhengig selv, har jeg ikke lov å dele på møter, skrive trinn osv, noe jeg tror jeg kunne hatt godt av. Problemet er bare, at jeg ikke finner noen kontaktinformasjon til Norske Nar – anon grupper. Vet dere noe om dette? Jeg finner en utenlandsk nettside, men står ingenting om grupper i norge der heller. Jeg bare vet at de har startet noen.
Kvinne, 21 år fra Telemark


 Så godt at du tar tak i situasjonen din og ønsker å finne noen å dele dine oppleveler med. Det virker som du takler situasjonen veldig godt, men trenger noen å dele tanker og følelser med. Vi har heller ikke funnet akkurat den gruppen du leter etter, desverre.  Vi linker ved ulike nettsteder og organisasjoner som retter seg mot pårørende av rusmisbrukere. Det kan være at du her finner informasjon som du har nytte av. Kanskje det er noen av dem som kjenner ti let Nar-Anon opplegg eller har et tilsvarende tilbud.