Hei! Jeg har fått resept på Antabus og Campral, og skal bruke begge to i 2 uker pga. hjemmeperm fra psykisk behandling. Er det noe vits å gå på Campral i 2 uker? Skjønte det sånn at for å få virkning så må man bruke det en lang periode, og at man ikke kjenner det ved å ha ha tatt de et par dager. Også lurte jeg på om det går ann å ta Antabus i f. eks 2 dager, drikke den 3. dagen, også fortsette å ta Antabus den 4. dagen? Jeg veit at det ikke er meninga å bruke medisinen slik, men jeg lurte på om det går ann hvis man skal noe spesielt en dag.
Kvinne, 29 år fra Oslo


Vi er ikke helsepersonell, så vi anbefaler deg å ta dette opp med utskrivende lege. Når det er sagt, kan Antabus virke i opptil 3 døgn. Så om du drikker dagen etter at du har tatt det, vil du kjenne ubehagelige bivirkninger. 

Les mer om Antabus her.

Les mer om Campral her.