Spørsmål

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

>Hei. Vi gjør en undersøkelse om rus og har derfor noen spørsmål vi ønsker å få svar på. Hvor mange er det ca. som tar kontakt med dere i løpet av en dag?
Kvinne, 17 år fra


Takk for spørsmålet. I 2013 hadde vi nærmere 6450 henvendelser, enten via telefon, chat, sms, spørsmål på vår hjemmeside, Klaraklok.no og Ung.no. Av disse var ca 3400 telefonsamtaler, 320 sms, 1000 chat og resten spørsmål på de ulike nettsidene. RUStelefonen er åpen 7 dager i uken med unntak av helligdager, samt jul- og påskeaften). Så de dagene vi har åpne har vi et gjennomsnitt på rundt 9-10 telefonsamtaler. Tallet er nok noe høyere for en gjennomsnittlig hverdag. I helgene er det som regel mindre telefontrafikk, og noen uker om sommeren har vi både færre telefoner og spørsmål på nettsidene. Derfor har vi ofte dager med rundt 15-20 telefonsamtaler i løpet av åpningstiden.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.