Smitte, Amfetamininjisering

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Har fått et forverret rusmisbruk til amfetamin. Har behandling klar om ikke så lenge. Men jeg er bekymret for skeptiske symtomer med kroppen min, etter jeg begynte å injisere. Har brukt amf. i 6 år, og begynte med nålen for 7-8mnd siden. De siste ukene har blodet mitt blitt enda mer mørkt, pluss at det virker som blodet er tjukkere. I tillegg lukter jeg enda mer «avfallstoffer», og drit enn jeg har gjort tidligere på rusen. også er hviten i øynene mine. blitt gråskitten, på ruset tilstand. Har time hos lege for blodprøve. Men vil gjerne ha deres synspunkt, i forveien først. Takk.
Mann, 23 år fra Oslo


Vi er ikke helsepersonell så vi synes det er vanskelig å uttale oss om hva dette kan være. Men det er lurt å ta et legebesøk om du har merket endringer etter at du begynte å injisere. Å insjiere medfører en rekke farer slik som smitte, infeksjoner og abcesser. Du kan oppsøke feltpleien i  Storgata 36 i Oslo for å undersøke dette. Telefonnummeret dit er  23427200. De har god peiling på skader og sykdommer på grunn av injisering.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.