Hei! Har fått et forverret rusmisbruk til amfetamin. Har behandling klar om ikke så lenge. Men jeg er bekymret for skeptiske symtomer med kroppen min, etter jeg begynte å injisere. Har brukt amf. i 6 år, og begynte med nålen for 7-8mnd siden. De siste ukene har blodet mitt blitt enda mer mørkt, pluss at det virker som blodet er tjukkere. I tillegg lukter jeg enda mer «avfallstoffer», og drit enn jeg har gjort tidligere på rusen. også er hviten i øynene mine. blitt gråskitten, på ruset tilstand. Har time hos lege for blodprøve. Men vil gjerne ha deres synspunkt, i forveien først. Takk.
Mann, 23 år fra Oslo


Vi er ikke helsepersonell så vi synes det er vanskelig å uttale oss om hva dette kan være. Men det er lurt å ta et legebesøk om du har merket endringer etter at du begynte å injisere. Å insjiere medfører en rekke farer slik som smitte, infeksjoner og abcesser. Du kan oppsøke feltpleien i  Storgata 36 i Oslo for å undersøke dette. Telefonnummeret dit er  23427200. De har god peiling på skader og sykdommer på grunn av injisering.