amfetamin og kokain

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Heisann håper dere kan hjelpe meg .Før datterne min på 5 flyttet ut så vasket jeg alle klærne mine med hennes.Glemte at jeg hadde gamle bukser fra min dop fortid i samme vaskemaskin.Og nå klarer jeg ikke ligge fra meg tanken om at tenk vist det har lagt en zippose med litt amfetamin eller kokain i en av buksene mine som har blitt vasket i maskinen og sittet seg fast i hennes klær.For hev bare alle klærne hennes i en svær sekk.Og har eksperimentert seinere med en zippose der eg har tatt litt knust paracet i en zippose som var ørlite åpnet.da kom det vann inn,men posen låste seg hver gang sikkert pga vakumet.Dette er over 3 år siden har ikke tenkt over det før nå. Vist litt amfetamin eller kokain hadde lagt i en zippose blandet med vann i 3 år ville ikke dette blitt ødelagt ?eller ville det holdt seg like bra i vann vist posen var lukket ? håper dere kan beroligge med at amfetamin eller kokain liggende blandet med vann i en lukket zip pose ville blitt ødelagt eller ikke hatt effekter etter 3 år ?
Mann, 32 år fra


Uansett tror vi at det er lite sannsynlig at en zippose som sitter i en av dine bukser vil bli sittende fast i din datters klær når klærne blir vasket i samme maskin.

Når man kjøper amfetamin/kokain er det ofte ukjent når det ble produsert, og det er derfor vanskelig å vite eksakt hvor lenge det holder seg. Man kan for eksempel gå utifra at holdbarheten av amfetamin er ca. ett år etter at man har kjøpt det, hvis det oppbevares tørt, mørkt, kaldt og luftfritt. Amfetamin/kokain som er blandet med vann i en zippose vil antageligvis råtne etter en stund og det er veldig lite sannsynlig at det fortsatt vil ha noen virkning etter tre år.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.