Bekymret storesøster fant disse pillene jeg har tenkt å beskrive for dere nå. Jeg er desperat etter et raskt svar. Vær så snill. Jeg har fått god hjelp her inne før, tidligere, Heavy misbruker. Og det kjøret skal faen ikke søstern inn i. Jeg fant en liten kvanta av disse : ca 1.5 cm omkrets, ca 3 mm høye, eneste logo er to 11. Men tror ikke det er 1 tall. De er gammel rosa /nude??? Neste er ca 4 cm i omkrets med A|L baksiden står det A øverst og 5 nederst. Denne er hvit. Siste: Formet som Zyrtec, BR|10 og bak står det G. Denne er hvit. Hvis ikke dere kan hjelpe meg, hvor kan jeg få hjelp da? Jeg har prøvd å Google alt mulig. Jo før , jo bedre. Jeg fikk dessverre ikke tak i alle.
Kvinne, 35 år fra Østfold


 

Det kan ta inntil en uke å få svar på denne siden. Hvis det haster å få svar, kan du ringe i åpningstiden (11-19, onsdager 10-21). Du kan søke på identifikasjon av medikamenter på felleskatalogen.no/identifikasjonssok. Det kan jo være greit å ha den siden til en annen gang, om det er behov. Du kan også spørre på et apotek.