Blodpropp i lysken?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvor stor sansynlighet er der å få blodpropp i lysken. Satte heroin med sitronsyre, ogg fikk en følelse av at det ble en liten kul der. Dette skjedde ca kl.14.00 29.08.Har ikke skjedd noe annet en at jeg har fått et utslett 5cm i radius rundt stikket. Skjenner veldig lite puls der nå i forhold til før jeg satte skuddet. Fint hvis noen veit om det er en blodpropp som løser seg opp sakte selv eller om den kommer til å blokkere blodåra til det blir koldbrann å f**nskap 😛 Tak for alle svar på forhånd
Kvinne, 29 år fra


 Vi er ikke helsepersonell så vi kan nok ikke svare deg på dette. Det vi kan si er at vi anbefaler deg å ta kontakt med lege for en undersøkelse slik at du kan få riktig medisinsk hjelp for dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.