Hei! Typen min har tidligere prøvd en del amfetamin over et årstid ca, og holdt opp ei stund. Nå mistenker jeg han for å ha begynt igjen da han jobber utrolig lenge hver dag og såvidt sover på natta. Vi bor ikke sammen, og jeg har sagt jeg ikke er interessert fortsette kontakt hvis det skjer igjen. Han blir frustrert å sier jeg må slutte mase om han tar noe osv, og sier jeg bare må kjøpe urinprøveglass.. Dette ønsker jeg å gjøre for jeg tror ikke hab forventer at jeg skal gjøre det. Lurer derfor på hvordan det fungerer? Er det kun hos fastlegen man kan gjøre dette og koster det noe hver gang? Jeg kunne tenkt meg hvertfall en prøve ei gang i uka en mnd tid.. Det er eneste mulighet for at jeg kan klare stole på han. Håper på svar.. M Mvh jente 22
Kvinne, 22 år fra Vestfold


Det er mulig å ta urinprøver hos fastlegen. Der vil han måtte betale en egenandel, sannsynligvis hver gang. Dette kan du ringe legekontoret for å høre om.
Det finnes også hjemmetester å få kjøpt på nett og på enkelte apotek. Disse er selvfølgelig mindre sikre enn en laboratorietest, men kan være bra nok. Amfetamin har en påvisningstid i urin på rundt 7 dager.