Drukket hjemmebrent ?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! For noen måneder siden var jeg på en fest hvor jeg drakk sprit kjøpt av en smugler. Jeg trudde dette var ordentlige varer da det det var i en kartong osv. 5, 6 timer etter jeg drakk det merket jeg at jeg fikk store smerter i magen osv. Jeg tenkte ikke så mye over det der og da, men i ettertid har jeg kommet til å tenke på at dette kan ha vært dårlig hjemmebrent fra polen. Jeg merker ingen symptomer i dag med tanke på syn osv. Kan dette ha skadet meg på andre måter? Er veldig redd om dagen da jeg tenker konstant på om dette kan ha skadet meg
Mann, 17 år fra Akershus

Hvis dette hadde vært hjemmebrent/smuglersprit med metanol i, hadde du nok merket plagene for lenge siden. Metanolforgiftning skjer som regel 10-30 timer etter inntak. Så det er nok ikke vits å bekymre seg for dette nå lenger. Men det kan være lurt å tenke over de mulige farene ved smuglersprit/hjemmebrent om du skulle bli tilbudt det igjen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.