Tabletter mot alkoholisme

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei jeg er en kvinne på 49 år. Som er nesten avholdene, kan ta et glass øl. Men er veldig redd for blackout. Så derfor drikker jeg så å si aldri. Men så kommer sp- måle mitt. Jeg leste om de nye tablettene Selincro, som gjør at du kan ta to, til tre glass alkohol uten å måtte ta mer. Jeg savner veldig å kunne ta litt i sosiale settinger. Hva mener dere om dette?
Kvinne, 49 år fra Rogaland


Vi viser til samtale, og den informasjonen vi utvekslet der. Håper du har fått/får en OK samtale med legen din, og at dere kommer til enighet om hvorvidt dette er et passende medikament for deg. Lykke til videre. Her er informasjon om Selincro, hvis du har behov for det.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.