Hei. jeg lurer på kan man ta overdose av å ta panodil og sobril sammen, hvis man tar for mange av det?
Kvinne, 25 år fra Nord-Trøndelag


Det er teoretisk mulig at store mengder av disse preparatene kan føre til så alvorlige komplikasjoner at det gir organsvikt og store respirasjonsproblemer. Dette kan betegnes som en overdose.

Vi undrer litt på hvorfor du stiller dette spørsmålet. Hvis du har behov for å snakke med noen (100 % anonymt), er vi her hver dag fra 11-19 (også i helgene, onsdager er telefonen åpen 10-21). Du kan også chatte med oss på hverdager fra 14 til 17 (hvis du ikke vil snakke i telefonen). Chaten er selvsagt gratis, telefon koster litt. Selv om du ikke har rusproblemer (det vet ikke vi), kan det noen ganger være veldig godt å snakke litt ut med noen som du ikke kjenner og som du vet helt sikkert ikke går videre med det du sier. Du er hjertelig velkommen.