Rus

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. jeg lurer på kan man ta overdose av å ta panodil og sobril sammen, hvis man tar for mange av det?
Kvinne, 25 år fra Nord-Trøndelag


Det er teoretisk mulig at store mengder av disse preparatene kan føre til så alvorlige komplikasjoner at det gir organsvikt og store respirasjonsproblemer. Dette kan betegnes som en overdose.

Vi undrer litt på hvorfor du stiller dette spørsmålet. Hvis du har behov for å snakke med noen (100 % anonymt), er vi her hver dag fra 11-19 (også i helgene, onsdager er telefonen åpen 10-21). Du kan også chatte med oss på hverdager fra 14 til 17 (hvis du ikke vil snakke i telefonen). Chaten er selvsagt gratis, telefon koster litt. Selv om du ikke har rusproblemer (det vet ikke vi), kan det noen ganger være veldig godt å snakke litt ut med noen som du ikke kjenner og som du vet helt sikkert ikke går videre med det du sier. Du er hjertelig velkommen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.