Må jeg kutte ned på treningen (12-15 timer i uken) når jeg bruker Ritalin? Vil helst ikke dø av akutt hjertestans. Hva skjer om jeg tar for mye Ritalin i forhold til konsentrasjon, prestasjon og trening? Er det stor forskjell på hvordan en person med ADHD og en person med ADD responderer på medisinen? Hva skjer om man tar Ritalin i rykk og napp og ikke som beskrevet? Kan man bruke Ritalin om man har lavt stoffskifte og bruker Levaxin?
Kvinne, 24 år


Dette bør du snakke med foreskrivende lege om. Du finner informasjon på denne lenken. Det er også flere forum om trening som har informasjon om dette. Her er et eksempel. De lenkene vi har gitt deg er til nettorum hvor brukere utveksler sine erfaringer, Vi kan ikke innestå for kvaliteten på informasjonen, det er som sagt ting du bør diskutere med legen. Du kan også kontakte ADHD Norge.