Jeg har gått på benzodiazepiner for søvnproblemer i ca. ett år. Sluttet for et par måneder siden og fikk voldsomme abstinenser. Jeg brukte phenergan for å sove og det har hjulpet en del. For to uker siden prøvde å trappe ned phenergan fra to tabletter til en, men fikk en del av de opprinnelige abstinensene tilbake. Nå er jeg redd for hva som vil skje når jeg slutter på phenergan. Er jeg tilbake der jeg var da jeg begynte på de? Hvordan skal jeg klare å slutte med phenergan på en best mulig måte?
Mann, 38 år fra Buskerud


Phenergan er ikke regnet som et avhengighetsskapende medikament og skal derfor normalt ikke gi abstinenser. Hvorfor du fikk disse reaksjonene er vanskelig for oss å svare på, men det er jo alltid lurt å trappe ned medikameneter i samråd med lege. Så vi anbefaler deg å ta kontakt med legen din. Her kan du lese mer om Phenergan.