Phenergan

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har gått på benzodiazepiner for søvnproblemer i ca. ett år. Sluttet for et par måneder siden og fikk voldsomme abstinenser. Jeg brukte phenergan for å sove og det har hjulpet en del. For to uker siden prøvde å trappe ned phenergan fra to tabletter til en, men fikk en del av de opprinnelige abstinensene tilbake. Nå er jeg redd for hva som vil skje når jeg slutter på phenergan. Er jeg tilbake der jeg var da jeg begynte på de? Hvordan skal jeg klare å slutte med phenergan på en best mulig måte?
Mann, 38 år fra Buskerud


Phenergan er ikke regnet som et avhengighetsskapende medikament og skal derfor normalt ikke gi abstinenser. Hvorfor du fikk disse reaksjonene er vanskelig for oss å svare på, men det er jo alltid lurt å trappe ned medikameneter i samråd med lege. Så vi anbefaler deg å ta kontakt med legen din. Her kan du lese mer om Phenergan.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.