Observasjon av salg

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg jobber med oppsøkende sosialt arbeid i en bydel i Oslo. Mandag denne uken var vi ute på feltpatrulje, da traff vi tre ungdommer som vi så tente på noe som de holdt i hånda og som brant raskt (det var over på et sekund). etter dette så de oss og vi så at den ene ga penger og fikk en pose med hvitt pulver tilbake. Dette er ungdommer som vi først og fremst er bekymret for anabole steroider. Spørsmålene er da: Hva kan det som de tente på være? Er det sansynlig at det kan være anabole steroider evt testosteron i pulverform?
Mann, 33 år fra Oslo


Ut i fra det du beskriver, kan vi ikke gi deg noe svar på hva det kan ha vært. Om dere er bekymret for om ungdommene driver med doping, kan dere kontakte Dopingtelefonen eller Hormolaben på Oslo Universitetssykehus.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.