Sånn cirka hvor mange shots må man ta for å dø?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

*Note vill ikke ha svar for å ta selvmord ellerno. Var å drakk med noen venner i går, mamma var jo borte så hvorfor ikke gå på barskapet.. Vi hadde 32 flasker, vi tok rundt 1-4 shots av rundt 15-25 ish flasker og alle var 20% – 47% Dette virker jo veldig umulig, ikke noe av drikka var blanda ut. Vennen min spydde etter 4 shots mens han andre kompisen min spydde ikke før han kom hjem. Og jeg spydde ikke. Alder: 15 år (98’er) Høyde: 183 ish Vekt: 75kg Alt i alt, er var dette farlig eller umulig? Folk sier jo at det må være umulig og at vi burdte vært døde men ble ikke bevistløs, ting var bare ganske skurrete. Setter utrolig stor pris på alle svar og tips, tusen takk! 🙂
Mann, 15 år fra


Dette er individuelt. Hvor mye alkohol man tåler kommer an på flere ting.  Kjønn, alder, vekt, toleranse, tempo man drikker i, dagsform og inntak av mat og væske før inntak er alle faktorer som spiller inn.

Det er promillen som avgjør om det er farlig å drikke. Man får fortere høy promille av å drikke alkoholholdige drikker med høy alkoholprosent. Derfor er  det risikofylt å drikke shots . Får man høy nok promille kan pustesenteret i kroppen bli lammet og man kan dø. Dødelig promille er fra 3 og oppover. Alkohol kan også være farlig hvis man drikker så mye at man mister kontrollen, man kan gjøre ting man ellers ikke ville ha gjort og skade seg selv eller andre. Du kan lese mer om promille  her og alkohol her. 

 

 

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.