Hei på deg

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Kan jeg bruke amfetamin og røyke hasj samtidig?
Mann, 16 år fra Oslo


Vi regner med at det du lurer på er hva som kan skje hvis du bruker hasj og amfetamin samtidig. I så fall er det litt vanskelig å si sikkert, først og fremst fordi virkningene av disse stoffene er individuelle og fordi de kan gi forskjellig effekt fra gang til gang. Felles for amfetamin og hasj er at de kan gi «bad-trips» (ubehagelige hallusinasjoner) og angst. Hvis du tar stoffene samtidig kan denne risikoen øke fordi stoffene vil forsterke hverandres virkning. Ettervirkningene/nedturen kan også bli nokså hard psykisk (angst, uro, depresjon, flashbacks). Du kan lese mer i våre brosjyrer om cannabis og amfetamin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.