hei! jeg skal ha fremvisning om skader på kroppen av narkotiske stoffer. jeg lurte på om dere kunne skrive eller gi meg et svar på hva narkotika egentlig gjør med kroppen vår og hvilken skader en får på hjernen. jeg skal liksom ver en lege som er opptatt av å se hva som skjer med kroppen ved narkotisk bruk. det hadde vert veldig hjelpsomt om dere kunne hjelpet med med denne oppgaven. mvh en uviten jente.
Kvinne, 15 år fra Oslo


Alle rusmidler (inkl. alkohol ) kan skade kroppen. For å finne ut hvordan de ulke rusmidlene virker og hva slags type skader de kan gi anbefaler vi deg å gå inn på følgende linker: fhi fakta om rusmidler  sirus -skader og problemer knyttet til narkotikabruk helsedirektoratet -fakta om narkotiske stoffer. Du kan også gå inn på vår hjemmeside og se på vår veiledning til skoleoppgaver.