Kan man bli påvirket av å smake på kokain?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Heisann! Var på fest i helga, og der var det noen som tok kokain. De ville jeg skulle teste, men jeg liker ikke slikt. Men til slutt så smakte jeg på det. Var litt igjen oppe en pose, ca. en brukerdose. Eg tok bare tungen borti, men det smakte bittert og ekkelt, så eg spyttet ut og tørket vekk fra tungen. Men kokain er jo vannløselig og absorberes av slimhinner. Men at jeg tok tungen borti feks 40 mg (brukerdose ca.) og smakte på det, men spyttet ut og tørka av tungen så er ikke dette farlig vel? Det jeg lurer på, kokain er vel ikke slik at vist eg fikk 40 mg i munnen at det smelter inn i tungen på sekundet vel? At vist eg spyttet ut og tørket av tungen, så går vel det meste ut igjen? Håper du skjønner hva jeg mener- at koakin pulver som e rvannløselig trekker ikke inn og smelter på tungen kontant på et sekund sant? Vet det absorberes i slimhinnene, men så lenge eg smakte på det men brakk meg for det var så bittert og ble nummen og spyttet ut og tørket av tungen, så er vel det minimalt som eg får i meg vel? Renheten på kokain ligger vel sikkert ikke på mer enn 20, maks 30, prosent har eg hørt . Stemmer det?
Kvinne, 24 år fra Hordaland


Slik vi forstår deg lurer du på om den lille mengden kokain du kanskje har fått i deg er farlig. Vårt svar er at nei, det er nok ikke farlig. Hvis du spyttet ut mesteparten, og ikke fikk noen rusvirkning, var nok mengden du fikk i deg så liten at det ikke har noen betydning. Når det gjelder renhet på kokain er det vanskelig å anslå, det kan variere fra sted til sted og fra parti til parti.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.