Urinprøvekontrakt

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

urinprøveHei, Jeg drakk litt får mye på en fest og røyket ca 1gram hasj eller marijuana. Jeg går på en urinprøvekontrakt og har levert 2 negativ prøve. Før jeg gikk på urinprøvekontrakt røyket jeg ganske mye. Men hvor lang tid vil det gå før jeg kan levere negative prøver igjen? Er det noe som kan få prossesen til å gå litt fortere ?
Mann, 19 år fra Akershus

I og med at du leverte rene prøver i tiden mellom du røyket ganske mye og siste inntak, så vil ditt cannabisinntak regnes som enkeltinntak. Enkeltinntak av cannabis kan spores i urinen i rundt en uke. Det er nok ikke noe å gjøre for at prosessen skal gå fortere.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.