lider av fruktansvärd bakfylla

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

alkohol bildeHar haft delirium tremens och är skickligt dåligt. Eftersom jag inte har något lugnande så har jag druckit mer för att lugna ner mig. men blir ju bara värre.dödsångest ligger över mig som ett täcke. vad göra? hela kroppen är i uppror.
Mann, 35 år fra

Delirium tremens kan skape mye ubehag, og også være så utmattende at det blir farlig. Hvis du har så sterke plager når du slutter å drikke anbefaler vi deg å kontakte lege eller legevakt. Det kan være at du trenger tilsyn under avrusning og/eller medisiner for å dempe ubehag og angst. Din lege eller legevakten kan hjelpe deg med dette. Hvis du er i så dårlig form at du trenger akutt hjelp kan du få det gjennom legevakten.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.