Info brosjyrer

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

altHei, jeg jobber som psykolog på (videregående skole)  som en del av helsetjenesten i skolen. Jeg har et helt nytt og TOMT kontor og lurte på om det var mulig å få noen info plakater av dere? Hva som helst knyttet opp mot psykisk helse er av interesse. Send gjerne infobrosjyrer også om litt av hvert slik at jeg kan ha på kontoret og dele ut til elever.
Kvinne, år fra (redigert av RUStelefonen)

Det er dessverre umulig for oss å sende deg brosjyrer og informasjonsmateriell. Hvis du henvender deg til Trykksaksekspedisjonen ved Helsedirekoratet kan de hjelpe deg med dette. Tlf: 24163368 mail: trykksak@helsedir.no

Her finner du våre faktabrosjyrer om ulike rusmidler.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.