Hvor lenge kan marihuana påvises i urinprøver?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

 cannabisHei, jeg bodde i amsterdam som utveksligsstudent og der begynte jeg og røyke marijuana i 4 -5 måneder i begynnelsen var det 2-3 ganger i mnden men etter de 2 siste måndene ble det nesten daglig, røykte kanskje fra 3-4 gram i uka, blandet med tobakk. nå som jeg flytta igjen til norge, holdte jeg meg unna det i 3 og halv månede men så hadde jeg 2-3 joint med noen kompiser, lurte på hvor lenge vil det være i pissen min?

Da du hadde det siste inntaket, 2-3 jointer med venner, var du nok ren. Når du da røyker 2-3 jointer vil det kunne påvises i maksimalt et par uker, trolig mindre. Det er individuelle forskjeller mellom folk, og det har også betydning hvor mye THC det var i det dere røyket. Påvisningstid vil alltid variere noe, og derfor er tallene vi oppgir veiledende og ikke absolutte.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.