cannabisHei, jeg bodde i amsterdam som utveksligsstudent og der begynte jeg og røyke marijuana i 4 -5 måneder i begynnelsen var det 2-3 ganger i mnden men etter de 2 siste måndene ble det nesten daglig, røykte kanskje fra 3-4 gram i uka, blandet med tobakk. nå som jeg flytta igjen til norge, holdte jeg meg unna det i 3 og halv månede men så hadde jeg 2-3 joint med noen kompiser, lurte på hvor lenge vil det være i pissen min?

Da du hadde det siste inntaket, 2-3 jointer med venner, var du nok ren. Når du da røyker 2-3 jointer vil det kunne påvises i maksimalt et par uker, trolig mindre. Det er individuelle forskjeller mellom folk, og det har også betydning hvor mye THC det var i det dere røyket. Påvisningstid vil alltid variere noe, og derfor er tallene vi oppgir veiledende og ikke absolutte.

Legg igjen en kommentar