Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hvor lenge kan cannabis spores i urinen?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

urinprøveHei! For 2 uker siden sluttet jeg å røyke hasj, da hadde jeg røyka 3-4 ganger i uka i ca. 1 mnd. Jeg har drukket over 3 liter appelsinjuice og 2,5 liter vann hver eneste dag i de 2 ukene. Jeg har også drukket 10 dråper klorin 1 dag i uka i de 2 ukene. Men i går så var jeg drita ful,l og fikk ved en uheldighet tatt 2 trekk av en joint. Hvor lenge vil det bli sport opp i kroppen?
Mann, 15 år fra Vest-Agder.

At du har drukket masse juice, vann og klorin har ganske sikkert ingenting å si for hvor lenge man kan spore THC i urinen din. Å drikke masse vann, jus eller klorin dagen da du skal ta urinprøve, kan gi utslag på urinprøven. Å drikke mye veske før en urinprøve kan føre til at konsentrasjonen av narkotika i urinen blir så lav at den faller under grenseverdien og ikke gir utslag. Det kan også ha innvirkning på urinprøven i form av at prøven viser lavt kreatininnivå (vann) og unormal ph-verdi (klorin, juice). Dette vil i så fall bli påpekt, og muligens føre til at prøvene blir erklært falsk negativ.

Forstår vi deg riktig, så var det to uker siden du sist røyka, og så tok du to trekk av en joint på lørdag. Ved hyppig røyking over tid, kan man spore cannabis i urinen i opptil 10 uker. At du røyka to trekk på lørdagen, kan ha noe å si for prossessen med å bli «clean», men skrur nok ikke tiden helt tilbake. Du bør regne med å ikke få rene prøver før om noen uker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.