Hei! Jeg var på en nattklubb i spania for 3 dager siden. Jeg hadde ikke spist noe særlig den dagen i tillegg til at jeg lider av søvnproblemer. Er heller ikke en som drikker særlig mye (en gang i månden maks). Denne kvelden skulle jeg og noen venner feire at vi var ferdig på treningsleir og dro dermed ut. Jeg tok tre shots og tre drinker. Og dagene etter har jeg følt meg kjempe dårlig. Husker lite fra kvelden, og hva som skjedde. Føler itillegg nå at jeg ikke er tilstede i min egen kropp. Sliter med å konsentrere meg, og føler at jeg får små blackouts ofte. Jeg er kjempe redd og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har aldri opplevd noe slikt før. Hva skal jeg gjøre?
Kvinne, 17 år fra Akershus

Det kan meget godt hende at dette var en reaksjon på at du hadde drukket (kanskje ganske fort). Hvis du i tillegg ikke hadde spist noe særlig den dagen, og sovet lite, kan det også være en forklaring. Hvis du ikke er bedre nå, bør du oppsøke lege.

PS: Hvis du er akutt bekymret for din helsetilstand, ring 113 eller Giftinformasjonens døgnåpne vakttelefon på 22 59 13 00. ​Giftinformasjonen gir deg hjelp og råd ved forgiftninger og forgiftningsfare.

Legg igjen en kommentar