Har det noe å si?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei . går på 5mgx3 stesolid og 2 moggadon til dagen fikk 20 tegretol for og ikke havne i sykose iogmed at jeg har store søvn problemer og kan gå våken i 5-6 dager og så såve 2-3 timer så er det på an ijenn kan di ha noen negativ innvirkning på stesoliden og moggadonen jeg får av legen ? 🙂
Mann, 21 år fra Rogaland

Nei, i følge pakningsvedlegget til Tegretol skal ikke Tegretol påvirke effekten av hverken Mogadon eller Stesolid. Hvis du føler at dette ikke stemmer, og at effekten av din vanlige medisin forandrer seg når du tar Tegretol kan du ta opp det med legen din. Kanskje kan det være aktuelt å prøve ut alternative medisiner.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.