blue-question-markI mårres, spiste jeg frokost, jeg kokte meg nuddler, som jeg gjør litt for ofte. Dette har aldri hendt med meg før, men ca 2 min etter jeg hadde spist nuddlene og tadd i en snus, ble jeg skikkelig svimmel, hjerte banket og jeg skjalv, det kom gradvis bort etter jeg drakk vann og spiste en banan. Etter litt googling fant jeg ut dette var et resultat av å sitte i ro å spise drit litt for mye, dette var kroppen min sin måte på å si ifra. SÅ fra nå av, skal jeg leve en hel del sunnere enn det jeg har gjort tidligere. MEN, i kveld, skal jeg på en liten fest hos en kompiss, å drikke noe pils. Etter episoden i mårres vet jeg helt hvordan kroppen kommer til å reagere, mest sannsynelig går det vell fint, men jeg ville høre om du hadde nå kunnskap å dele med meg?
Mann, 17 år fra Sør-Trøndelag

Først vil vi si at vår spørsmåltjeneste ikke er en akutt tjeneste, så når du får dette svaret har du nok allerede vært på festen. Vi er litt usikre på hva slags kunnskap du ønsker. Men det vi kan si er at man generelt tåler mindre alkohol når kroppen ikke er opplagt. Lykke til med en sunnere livstil 🙂

Legg igjen en kommentar