cannabisHei. Jeg har en sønn som røyker cannabis. Han har røykt 2-4 ganger i uken det siste året. Nå har han gått med på å ta urinprøver hver 2. uke en stund fremover. Det jeg lurer på er hvor lenge det vil vises på urinprøver dersom cannabisen drikkes eller spises, altså ikke røykes. Har forstått det slik at de blander cannabisen inn i mat.
Kvinne, 49 år fra Akershus

Påvisningstid for THC (det viktigste virkestoffet i cannabis), er på rundt 1 uke ved enkeltinntak, og 6-10 uker ved hyppig bruk over tid. Om sønnen din har røyket 2-4 ganger i uken siste året, vil han sannsynligvis ikke ha rene prøver etter to uker. Hvordan rusmiddelet inntas har lite å si for påvisningstiden. Virkningsstoffet (THC) tas opp i blodet og skilles ut med urinen enten den røykes, drikkes eller spises.

Legg igjen en kommentar