Annen påvisningstid om man spiser cannabis?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisHei. Jeg har en sønn som røyker cannabis. Han har røykt 2-4 ganger i uken det siste året. Nå har han gått med på å ta urinprøver hver 2. uke en stund fremover. Det jeg lurer på er hvor lenge det vil vises på urinprøver dersom cannabisen drikkes eller spises, altså ikke røykes. Har forstått det slik at de blander cannabisen inn i mat.
Kvinne, 49 år fra Akershus

Påvisningstid for THC (det viktigste virkestoffet i cannabis), er på rundt 1 uke ved enkeltinntak, og 6-10 uker ved hyppig bruk over tid. Om sønnen din har røyket 2-4 ganger i uken siste året, vil han sannsynligvis ikke ha rene prøver etter to uker. Hvordan rusmiddelet inntas har lite å si for påvisningstiden. Virkningsstoffet (THC) tas opp i blodet og skilles ut med urinen enten den røykes, drikkes eller spises.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.