Heisann, sluttet å røyke hasj den 12.desember etter å ha røket ukentlig i over et halvt år. Jeg fikk plutselig et intenst angstanfall etter jeg hadde røket og dette var første gang noe slikt hendte, det var veldig skremmende, så jeg tenkte nok får være nok og sluttet. Jeg er nå langt ute i februar og jeg har slitt med angst helt siden med en angst som er der hele tiden og panikkanfall nesten daglig, er dette normalt? hvor lang tid vil det ta før jeg føler meg bedre? har bestilt tid hos psykolog men var enn god del ventetid der. Har vært hos lege og tatt ekg, mtp hjerteproblemer og lignende men alle prøver er fine, jeg klarer bare ikke helt å stole på dem når dette bare fortsetter. håper på svar. mvh frustrert og redd 20åring. =/ Mann, 20 år fra Rogaland

For de aller fleste går slike ubehagelige tilstander over etter en stund. Og det er ikke unormalt å få cannabisutløst angst, men det kan ta tid fra du slutter å røyke til du blir helt bra. Det kan derfor være greit å snakke med en lege eller psykolog om hvordan du har det. Du kan også undersøke med utekontakten i din kommune om de har hasjavvenningskurs. Menge kommune har satt i gang med det nå, da det viser seg at for mange er det ikke så enkelt å slutte på egenhånd likevel. Du kan lese mer om hvordan cannabis virker og mulige bivirkninger her. Det er altså en del mennesker som opplever angstliknende tilstander etter å ha sluttet med cannabis. Hvis du vil, kan du lese om dette i hasjguiden. Du er  også velkommen til å ringe oss og snakke med oss anonymt. Vi er tilgjengelige på telefon alle dager fra 11 til 19.

Legg igjen en kommentar