cannabis

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg har tidligere røyket hasj. har vært fri i et par år, egentlig blitt en motstander. studerer og vil gjøre noe produktivt med livet. har nå i julen vært hjemme hos mor for å feire jul. hun er da en ganske hard rusmisbruker og røyker hasj som om det skulle vært en vanlig sigarett. endte også med at fristelsen ble for stor, røyket da en dag i løpet av julen. jeg røyket da ca 2 gram via joint. men på grunn av at foreldrene mine er narkomane, vil legen ta en urinprøve test. hvor lenge vil det da ta før at prøven skal bli negativ? blir den positiv er utdannelse og allt ødelagt. er det noe jeg kan gjøre for at det går fortere ut av kroppen? har jo tross alt vært både passiv og røyket selv den ene dagen..
Kvinne, 28 år fra Troms

Passiv røyking skal i utgangspunktet ikke ha noen betydning for din urinprøve, og hvis det er slik at du røyket kun en gang i  julen, skal du være «ren» i løpet av en ukes tid etter inntak. Vi kjenner ikke til noen metoder du kan benytte for å raskere kunne avlegge negative urinprøver.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.